De ce să folosești produse pentru protecție interioară?

Fiecare autovehicul, fie că vorbim de autoturisme, autoutilitare sau camioane, ajunge la un moment dat în service din diverse motive. Toți proprietarii de mașini știu că după câteva zile de stat în service, mașina este murdărită de către mecanici sau tinichigii. Vaselină, ulei, praf, de toate poți găsi după o vizită la mecanic. Și asta este un motiv de stres deopotrivă pentru clienți cât și pentru service. Clienții nu vor recomanda service-ul în urma vizitei acolo iar service-urile nu vor mai avea clienți.

Din acest motiv, service-urile auto care-și respectă clienții pot găsi la noi produse de protecție interioară de cea mai bună calitate, fabricate special pentru a proteja componentele cele mai expuse ale mașinii în timpul reparațiilor din service. Noi vă punem la dispoziție, direct din stoc, huse de protecție de unică folosință pentru scaune, covorașe de protecție plastifiate pentru podeaua mașinii sau camionului, huse de volan și schimbător, folie de protecție pentru volan.

Cele mai vândute produse sunt seturile de protecție 5 în 1 pentru că acoperă toate nevoile service-ului într-o singură cutie. Economie de timp pentru că mecanicul nu mai trebuie sa caute cele 5 piese separat (covoraș podea, husă de volan, husă de scaun, husă schimbător, husă frână de mana) și economie de spațiu pentru că seturile vin ambalate câte 100 pe cutie.

Set protectie 5 in 1

Toate produsele sunt realizate din plastic care poate fi reciclat la containerele uzuale.

Chiar dacă sunteți în capătul celălalt de țară facem livrarea in 24-48 ore, prin curierat rapid cu plata ramburs la curier. Orice comandă mai mare de 200 lei tva inclus este livrată gratuit indiferent de greutate. Dacă valoarea comenzii este mai mică de 200 lei tariful de livrare cu tva este de 19,99 lei.

Acum nu mai aveți nicio scuză să nu vă respectați clienții.

Share