Personalizare tuburi termocontractabile

Tuburile termocontractabile asigura izolarea cablurilor si protejeaza de coroziune si solicitari diverse (apa, foc, abraziune). Pot fi folosite pentru marcarea si imbinarea componentelor electrice, izolarea si sigilarea componentelor electronice, fire, terminale precum si furtune si tevi.

In functie de cerintele specifice ale fiecarui client se poate alege dintr-o gama variata de produse. Consultantii nostri va pot ajuta sa alegeti varianta optima pentru fiecare proiect in functie de specificatiile tehnice ale acestuia. Deseori pot aparea diferente minore intre ratia de strangere, grosimea peretelui sau temperatura de operare precum si in ce priveste rezistenta la fluide si inflamabilitatea.

Culoarea tubului termocontractabil poate fi inca un criteriu in proiectul dumneavoastra, de aceea veti putea alege dintr-o gama larga disponibila – negru, rosu, alb, albastru, galben, verde, maro, gri, transparent. Tubul termocontractabil DSG-Canusa, in functie de model, este foarte flexibil si poate fi folosit in diferite aplicatii, de la protejarea tevilor impotriva diverselor fluide si solventi cum ar fi motorina si benzina (OMV PETROM), pana la sigilarea si marcarea tevilor de apa, gaz, etc. (APA CANAL).

Ca serviciu suplimentar oferim posibilitatea personalizarii tuburilor termocontractabile prin diverse procedee : imprimare, laser, folio, etc.

Share